Monthly Archives: January 2006

Alfa Sekonyong

Alfa sekonyong.. apa tu eh? Masa di sekolah menengah dahulu (MRSM Jasin) saya dah 2, 3 sahabat baik saya konon2nya cipta satu moto hidup. Saya pun tak ingat macam mana nama alfa sekonyong nih terkeluar.. so harap22 kalau diorang visit site nih boleh la remind me. Kawan2 lama.. antaranya dari sekolah rendah ( Sek Ren…

Kembali

Kepala nih baru je baik dari jet lag… (any excuse for a nap ey..) dari panahan cuaca panas di malaysia.. di sambuti oleh deruan sejuk seno yg melitupi bumi england pada masa tu.. membuatkan saya demam. Alhamdulillah kami semua dah elok… seperti biasa.. lepas kembali dari sesuatu tempat tuh… mula2 mesti rasa sebak dada.. iyalah..…