Monthly Archives: July 2008

Cuti

Adam dan Lala dah start cuti skolah yg panjang… cuti summer. Bad ambik cuti seminggu, so saya pun join jugak. Tapi tak rasa boleh pergi bercuti kemana2 yg jauh. Sekali sekala terdengar perbualan antara Adam & Adela, hati merasa terhibur. Itupun kalau mereka tak menyakat each other. “Adam, you laughed too much, setan makes you…

Kasih

Flowers kat garden belakang rumah. Yg biru tuh, favourite siput. Bila kita sedar yg kita tak baik, tak banyak amal, sering lupakan Tuhan, tetapi ….bila kita boleh merasa kasih sayang Tuhan pada kita, dan kita tahu yg Tuhan buat begitu supaya kita kembali padaNya,…. it is such a humbling experience kan? Kita nakal2 pun, masih…