Monthly Archives: October 2008

Penat

Saya sekarang rasa betul2 tak larat. Macam bunyi komplen kan? tapi nak get off the chest. Dah lah ibu kepada 2 anak, pelajar sepenuh masa kat universiti yg jauhnya sejam drive (pegi balik 2 jam, itupun kalau tak jem), sarat mengandung lagi, suami kerja long hours (bila bad balik umah je dia boleh tolong setakat…

Raya

Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Eid Mubarak… Baru balik dari Malaysia beraya ahad lepas, dah 2, 3 hari kami sekeluarga bangun pagi pukul 3 am… lapar. Budak2 pun berkicau awal pagi, tak sampai kul 6 ptg dah tumbang letih, tak lama lagi ok lah jetlag nih. Seronok balik beraya. Adam dan Lala jumpa semua cousins…