Monthly Archives: May 2012

Hati

Hati asyik sibuk memikirkan baju apa sesuai pakai dgn tudung apa, the latest trend dalam fesyen, macam mana nak jadi kaya… itulah antara tanda2 kita cintakan dunia (hubbud dunya). Hujan musim bunga yg lebat di luar lansung tidak kami endahkan. Kami tekun mendengar pesanan2 dari Sheikh Kamaluddin Ahmed tentang masalah hati. Tentang cintakan Allah. Berikut…

copyright www.serikandiku.com

kawan

Apa hobby/kegemaran korang eh? Macam saya, saya memang ada banyak.. dan ikut musim lak tu. Kadang2 saya rajin mengupdate blog.. (masa tu blog pun byk dgn post), kadang2 saya takder mood..(masa tu akan bersawang 2, 3 bulan.. sorry). kadang-kadang saya suka menjahit, tak kiralah jahit baju, langsir, kusyen etc, kadang2 saya memeruk kat penjuru kerusi…