Bisu

Salam para sahabat semua. Yer saya tahu, ni period diam yang paling lama semenjak blog ni wujud, tapi period paling diam inilah paling banyak perkara berlaku dalam hidup saya, paling banyak tarbiyyah diberi Allah dan paling saya jadi kenal dengan diri saya sendiri.

Namun, saya belum boleh bercerita.

InsyaAllah, saya akan menulis kembali.

6 comments for “Bisu

  1. Muhammad Azuan Yusof
    February 10, 2014 at 7:22 am

    salam, i’m waiting for your next post…Insyaallah.

  2. Farah
    February 19, 2014 at 3:55 pm

    Salam. Akk, kalau saya tak silap orang.. Akk pengetua Sekolah Komuniti Malaysia Manchester utk sesi 13/14 ni, kan? Boleh tak saya nk contact ngan akak thru email? Nk tanya something. Tp kalau saya silap org, abaikan comment saya. Hee. Jzkk in advance 🙂

  3. Er
    February 20, 2014 at 1:11 am

    salam.

    Kenapa kak? mcm serius je? Ada org bg komen benda2 yg tak baik ke kak? Sabar yea..sy tunggu akak post new entry..

  4. Azlin Ishak
    March 11, 2014 at 7:27 am

    Assalamua’laikum. Elies, it’s just amazing to see how you have grown and moved on since we first met and were neighbour. Ingat masa tu Elies suka tengok cerita “Neighbours’ hihi…Thanks for all the inspiring entries and sharing them with the whole world. I do visit your blog every now & then for inspiration. May Allah bless you abundantly.

    Lots of love, Lin xx

    p/s: silence is golden. I’ve been silence too since my move to Malaysia – loads happened, reflecting and making corrections. Happy silencing <3

  5. Er
    May 18, 2014 at 5:12 pm

    Salam.

    Akak, napa lama sangat akak tak update blog?? 🙁

    • serikandi
      May 21, 2014 at 2:55 pm

      sorry saya sangat busy busy busy recently. InsyaAllah sat lagi saya update. kalau rindu sangat boleh follow saya kat my Facebook (Elies Elias) utk my short post.

Leave a Reply

Your email address will not be published.